Complete HR-software en service

voor vandaag en morgen

Heb je te maken met complexe processen en uitdagende HR-vraagstukken? Wij staan voor je klaar. Onze HR-software ondersteunt al je HR-processen vanuit één centrale database en biedt uitgebreide selfservice functionaliteiten. Daarnaast groeit de software makkelijk mee met de dynamiek van jouw organisatie. Zo brengen we samen jouw organisatie verder.

Calculator
Conversating
Planning
Houseplant
Working
Carrying
HR2day Home Header
Telefoon HR2day
HR2day Home Header Responsive

Met trots werken wij voor:

Gebouwd om op te bouwen

Jouw grote uitdaging van vandaag, is werken aan je organisatie van morgen. We weten welke processen essentieel zijn voor jou en hoe belangrijk het is om op je HR-software te kunnen vertrouwen.

Daarom staat ons team van HR-experts altijd voor je klaar om je te ondersteunen met vakkundig advies. Zo weet je altijd zeker dat de Employee journey van jouw medewerkers soepel en efficiënt verloopt.

Een kwart van het Nederlandse onderwijs werkt met HR2day

Altijd een extra stap verder gaan dat is typisch HR2day!

We willen continu verrassen en het wow-effect bereiken

Voordelen van HR2day software

Built on Salesforce

Flexibel en dynamische software

HR2day is een 100% cloud-applicatie die ontwikkeld is op het toonaangevende platform van Salesforce. Je hoeft geen software te installeren, onze applicatie is altijd en overal beschikbaar.

Download de brochure

Jij staat centraal

HR2day kent jouw HR-uitdagingen

Met kennis en kunde zorgen we ervoor dat jij onze HR-software snel en binnen budget in gebruik kunt nemen. Onze betrokken klantenservice staat altijd voor je klaar.

Download de brochure

Gericht op Self Service

HR-informatie zoals jij dat wilt

Met Selfservice bied je medewerkers en managers waardevolle HR-processen aan die de betrokkenheid verhogen.

Download de brochure

Snel schakelen

Transparante HR processen

Met een paar klikken hebben jij en je medewerker inzicht in HR-zaken. Iedereen kan altijd overal bij, terwijl de kwaliteit van de administratie gegarandeerd hoog blijft.

Download de brochure
Software Oplossingen
Gloed

In onze brochure ontdek je wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen!

Brochure Mockup

ONZE BELOFTE

Altijd verzekerd van een veilig systeem met snelle doorontwikkeling

Gebouwd op ‘s werelds #1 cloudplatform

HR2day is gebouwd op force.com, een platform-as-a-service oplossing van Salesforce. Het is ‘s werelds snelste ontwikkelplatform voor cloud-based applicaties. Dat levert een hoge ontwikkelingssnelheid op. Het Salesforce platform biedt tal van innovatieve mogelijkheden die inspelen op jouw behoeften.

Door en door veilig

Onze technologie voldoet aan NEN-ISO 27001, is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd en voldoet aan de AVG/GDPR. De beveiliging van onze datacentra voldoet wereldwijd aan de strengste beveiligingseisen. Daarnaast hebben medewerkers van HR2day (en Salesforce.com) geen toegang tot de persoonsgegevens van onze klanten.

Complete HR software

HR2day is dé HR- en salarisoplossing voor de werkgever die medewerkers écht centraal stelt. Voor middelgrote tot grote werkgevers, complexe processen en uitdagende HR-werkzaamheden.

Waarom we altijd klaar voor je staan

Omdat HR en IT continu veranderen, maken wij software die aansluit op de uitdagingen van morgen. Het is onze missie om deze software met te verrijken met de beste service, zodat onze klanten fans worden. Eigenaarschap en betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team voelt samen de verantwoordelijkheid om altijd klaar te staan voor onze klanten. Wij zijn jouw helpende hand voor HR-processen zodat jij je volledig kan focussen op jouw kernactiviteiten.

Laten we babbelen.

Contact Luidspreker

HR2day Background Fade